Härnösands Skoterklubb

                   

 

Säsongen 22/23 

Som många andra klubbar så är i vi oxå igång lite smått med www.skotersverige.se som är ett led i att digitalisera oss via Snofed. Finns också i app form Skotersverige. Där ska vi kunna presentera leder samt att vi ska sköta medlemsregister på sikt.(vi avvaktar just nu att skicka ut medlemskort i väntan på ev. digitala redan under 2023 april.) När detta är i full drift kommer vi att stänga ner hemsidan som också är ett önskemål från medlemmar. Kommer inte detta igång så kommer ett utskick till medlemmar med information. 

Jobbet med renoveringen av skoterstugan är igång och fortsätter under vintern. Vi har hunnit med att måla inne och ute, riktat tak/stuga och lite annat. Tackar alla som ställt upp och hjälpt till.

  

Mer info om möten och övriga aktiviteter finns under fliken aktiviter.

Härnösands Skoterklubb är ansluten till Svedea Motorförsäkring.

Detta innebär att klubbmedlemmar som tecknar försäkring i Svedea får 10% rabatt på försäkringen, och återbäring till klubben ju fler vi är.

 
 

 

230203 Ny leddragning från Mjösjön till björkhultsjön spår 2 samt att Landtjärn öppnar upp den streckade delen

 

 

 


OBS! Omdragen led mellan Brunne och Stor Gussjön, precis innan man kommer fram till Stor Gussjön. Detta är på vägägares begäran och enligt bild nedan.

OBS! Tillfällig led enligt nedan bild gäller även säsongen 2018/2019.

 

--------------------

Skoteråkare, bli medlem i Härnösands Skoterklubb och bidra till den positiva spiral som klubben befinner sig i med röjning och sladdning av leder.

En förutsättning om klubben skall ha råd att underhålla och preparera lederna är att alla skoteråkare hjälper till och betalar för vi vill alla köra på välpreparerade leder.

Hör av er till klubben om ni har tankar och funderingar som kan förgylla skotertillvaron. Kontakta oss i styrelsen.

 

 

Du är besökare nr [counter] på hemsidan.